Morgonrutin och tårta på jobbet.

God morgon alla som är vakna med marknaden.

Idag vaknade jag till ett riktigt busväder utanför rutan så jag vände faktiskt på mig och somnade om vilket kändes helt rätt där och då.

Jag sov någon timme extra och gick upp och genomgick min normala och ganska intränade morgonrutin som jag strikt följt i snart 10 år.

Den börjar alltid med att jag gör en nära rakning med min double edge safety razor. Efter detta hoppar jag genast in i duschen och tvättar av mig och mitt hår. Sen direkt ut från duschen och på med aftershave och en återfuktande kräm. Under tiden som detta verkar så gör jag ironin mitt hår med hårtork och kam och sedan i med hårvax som jag tvättar av med varmt vatten och tvål från händerna.

När händerna är helt rena igen så applicerar jag en mjukgörande mask på ansiktet som får sitta på medans jag gör min frukost för dagen. 2 ägg och 3 skivor bacon med 2 dl havregrynsgröt och ett glas närodlat äpplejuice. Medans maten på talriken svalnar går jag och tar av min mask och skiljer av ansiktet och ännu en gång applicerar jag en mjukgörande kräm.

Efter detta äter jag min frukost och är i nästa sekund i bilen på väg mot jobbet.

Idag är en något spektakulär dag på kontoret då jag har fått i ansvar att köpa ballonger och lustgas till gräddsifonen då företaget firar 10 år som aktivt och framgångsrikt bolag som för varje år ökat och ökat i omsättning och anställda. Gräddsifonen behövde Karin, vår HR chef som påstår sig ha bakat en helt utomordentlig tårta för att fira. Vi får väll se hur det blir med den biten.

Eftersom att jag inte har någon tid att ta mig till stan innan jobbet för att leta efter gräddsifoner så beställda jag allt jag behövs enkelt på en site som heter Vinshoppen. Detta gjorde jag några dagar i förväg och fick hem mitt paket snabbt och enkelt.

Nu är det väldigt sällan jag handlar dessa saker men det verkar vara bra kvalité på sakerna och jag är nöjd med mitt köp.

Nu måste jag fara mot jobbet då jag reda ödslat tillräckligt med tid framför datorn idag.

Jag tackar ödmjukast för att ni ville ta er tid att läsa detta korta inlägg och önskar er en fantastisk Fredag. Om jag inte håller uppdaterade här under helgen så hoppas jag att ni får en njutbar helg också.

Tack.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *